Blogg

30. maj, 2019

Att hitta flygbilderna kräver tålamod och logiskt tänkande. Här är en bild på Skogvaktargården, Sandered och Lillhagen. Bättre bild på hela Skogvaktargården finns och jag letar vidare för att hitta alla Lillhagens hus på en bild.

30. maj, 2019

I Arkiv Digital hittar jag flygfoton över fastigheterna i Gållösa 1960. Jag kommer att lägga bilder jag hittar efterhand under respektive fastighet. Det kan vara från olika årtal. Bilden visar en vy på Melsätter och Melbacken som jag inte tidigare sett. Melbacken syns till höger och kallades även luffarkapellet.

21. maj, 2019

Tack Göran, som sladdar vår väg med den inlånade lilla traktorn. Vägen blir som ny när den är nypreparerad och hålorna försvinner. Och tack ni andra som fyller i hålorna emellanåt.

17. maj, 2019

Nu är det som vackrast i försommargrönskan att vandra längs vägen. Nu hittar man de finaste blommorna som Mandelblommor, Liljekonvaljer, Maskrosor och Gullvivor. Gå ut och njut av detta innan det blommar över!

24. mar, 2019

Vill du ha kontakt med vägföreningens styrelse, använd mailadressen styrelsen@gallosa.se. Mailet kommer fram till styrelsens ordförande.

Vill du ha kontakt med hemsidans redaktör, kontakta ingalill@gallosa.se.